Byebye

nu så går jag och Elin skilda vägar och gör en egen blogg ist kolla in min blogg ;)
http://aalexandraskold.blogg.se/

/A

Hejdå

NU SKA JAG BLOGGA PÅ MIN EGEN BLOGG. BARA SÅ ALLA VET
SÅ HA DET BRA SÅ HÖRS VI NÅGON GÅNG KANSKE
/E,K

halloj !

Men hallå !
Hur är det med er bloggläsare idag ? :-) Med mig är det helt OK ! ;-)
Idag sluta jag kl 3 då va jag med Jennifer & Gabriella då gick vi hem till Jennifer för hon skulle hem och hämta pengar och byta om för det är så jävla kallt i Gävle idag !
Sen gick vi till peggys då åt Gabriella en pizza och Jennifer pommes och jag hade inga pengar men jag fick smaka av Gabriella ;-) Sen skulle Gabriella iväg och rida så då gick jag och Jennifer hem till Elin vi gjorde inte så mycket satt mest och prata och åt lite godis och kolla på tv med ljus mysigt sen typ vid 6 så skulle jag gå och handla med mami sen när vi kom hem så gjorde vi ris a la manta tror det stavas så sen hoppa jag in i duschen och nu sitter jag här och bloggar ja det var min dag men nu ska jag gå och äta sen ska jag plugga lite sen halv 8 ska jag kolla på Paradise hotel sen klockan 8 ska jag kolla på robinson så vi hörs efter det !

/A

too hard to say goodbye !

Hej mina nära och kära. haha var tvungen att skrivat.
Nu har jag jaft lite grann för mig. nu har jennifer nyss gått. alexandra gick lite tidigare! så jag och jennifer satt och pyssla och försökte slå in julklappar. eller jag slog om dom och jennifer gjorde såna dära grussiluller. Inte vet jag vad det heter e. Just det jag fick nyss reda på att jag ska vara i linköping på min födelsedag som vanligt-.- jag som vill fira hemma med min familj och vänner !! men det går ju aldrig bara för jag ska dit. men skönt äre ju såklart. så får jag vara hemma en dag innan skolan me känner mig stolt tjej.
men tåg på min födelsedag önskar jag inte mig. ! jag vill ju sova hemma och inte åka tåg och bil orkar inte det jag eller.

Vad söta bebis kläder det finns alltså !

Hejhej
Jag gick till jari pch sabina efter skolan för mamma hade varit på stan och köpt bebis kläder till stintan. så jävla söta asso. Jag kan inte ta kort på dom för tänk om petra ser dom. det är väll inge bra det!
Snart kommer kanske. alexandra jennifer och gabriella. vet inte om dom kommer men kanske .
min mamma skulle egentligen va hemma och städa. men hon skulla handla julklappar.
Imorgon far jag till mormor och är där över helgen eftersom mamma ska till uppsala och handla julklappar.
och på lördag far jag iväg till enköping med familjen HÄSSLING (MORMOR)
Men bloggar sen
Puss hej
/E,k



Lev för den du är !

Hejhej.
idag var det lite till julklappar är inte klar med allt en, har EN kvar till isabelle,tuvalina,thea,mormor&roland,niklas,johan,lie,morfar
SÅ en omgång till blireväll fast jag vill ju liksom gå i valbo där finns det ju allafall ikea det finns det inte i stan därför hatar jag stan för det är så tråkigt dör. :)
Nu sitter jag och lyssna på september och försöker dampa men det går inte min älskade mamma kom nyss hem med en foundation till mig och en loka. haha
men nu ska jag lägga mig coch kolla på tv :)
sexigt värre ? :)
jag hittade upp ett par sommar bilder !
Puss hej

/E,k

Julklappshandling idag

Idag har jag ju varit på stan med Elin köpte massor med Julklappar till släkten och familjen men jag är inte riktig klar än , Runt fyra tiden åkte jag och Elin ner på stan kom hem runt 7 ungefär då kolla jag på Paradise hotel halv 8 sen har nyss duschat också ska strax plugga sen ska jag kolla på Fångad sen ska jag sova men hörs mera imon !

/A

Nu är jag och elin på stan vi har nyss käk...

Nu är jag och elin på stan vi har nyss käkat på donken och nu sitter vi på bussen påväg hem ;-) hörs mera när vi kommer hem /A & e


RSS 2.0